articole

Cum sa iti fotografiezi apartamentul pentru a-l inchiria mai usor?

asasasaaaa

Oricat de buna si explicita ar fi descrierea unui apartament, nu poti sa transmiti prin cuvinte ceea ce poate reda o imagine. Cu totii stim ca fotografiile atrag atentia asupra produsului mult mai mult decat o face descrierea, insa atunci cand acestea sunt echilibrate impactul este si mai mare. Tocmai din acest motiv trebuie sa acordam o atentie speciala fotografiilor si realizarii acestora. Majoritatea anunturilor de inchirieri apartamente in Ploiesti sunt insotite si de fotografii reprezentative, asa incat daca vrei ca anuntul tau sa iasa in evidenta trebuie sa il insotesti de fotografii de calitate.

Tocmai pentru a te ajuta sa iti inchiriezi cat mai repede apartamentul, am ales ca in articolul de azi sa iti oferim cateva sfaturi pentru a reusi sa faci poze cat mai calitative, cu ajutorul carora sa gasesti cat mai repede un posibil chirias.

Realizeaza fotografiile numai dupa ce faci curatenie in apartament

Este important ca incaperile din apartamentul tau sa sugereze ordine, curatenie si un spatiu imbietor pentru viitorii locatari. De asemenea, pentru a atrage atentia, incaperea trebuie sa fie aerisita si eliberata de lucrurile tale personale. Stange-ti lucrurile personale de pe noptiere, mese, dulapuri si mai ales din baie. Dupa care poti sa te apuci de poze.

Gaseste lumina si unghiul potrivit

Lipsa luminii din fotografii poate crea impresia faptului ca apartamentul este unul intunecat, fara lumina naturala si fara viata. Cel mai important sfat de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa faci poze luminoase este sa te pozitionezi cu spatele la lumina. In acest fel lumina va veni dintr-o parte inspre ceea ce fotografiezi, iar poza va fi luminoasa si va oferi senzatia unui spatiu mai mare decat este el de fapt. Daca este nevoie sa folosesti blit-ul telefonului, sub nici o forma sa nu te pozitionezi in fata unei oglinzi sau a unei suprafete reflectorizante.

Totodata, lumina se poate ajusta si din diferite programe de editare foto. Cu ajutorul unor mici trucuri, efecte si culori ai posibilitatea sa adaugi un plus de valoare imaginilor care iti reprezinta apartamentul.

Realizeaza mai multe cadre

Este important de asemenea sa realizezi mai multe cadre pentru a avea mai apoi de unde sa alegi cele mai bune poze. In acest fel vei avea mai multe poze, din mai multe unghiuri ale casei si vei reusi astfel sa iti prezinti apartamentul exact asa cum este el.

Adauga anunturilor tale de inchirieri apartamente in Ploiesti poze sugestive si calitative. Ajuta in acest fel posibili chiriasi sa iti descopere apartamentul asa cum este el cu adevarat si sa isi doreasca sa il inchirieze cat mai repede posibil. In cazul in care nu te descurci nici cu pozele, nici cu crearea unui anunt atractiv, apeleaza cu incredere la o agentie imobiliara specializata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *