articole, Comunicat de presa

Un ceas de mana scump vs. un model ieftin – pretul face diferenta!

Ceasul de mana este un accesoriu pe care multi oameni il prefera in defavoarea unei bratari sau a unui alt produs cu valoare estetica. Inainte de a cumpara un ceas, ca si in cazul unei bijuterii, persoanele interesate sunt atente la mai multe aspecte, printre care si pretul ceasului. Un ceas ieftin va fi mult mai avantajos in prima instanta, insa un model de ceasuri barbatesti mai costisitor se va dovedi pe termen lung investitia potrivita. Ceea ce inseamna ca ceasul trebuie sa se incadreze in buget dar sa aiba si o valoare estetica impresionanta si functii utile.

ceas-barbatesc-wesse-wwg400602l

Sunt ceasuri barbati  de lux, cu diverse pietre pretioase, cu cadran din materiale de calitate, cu bratara de piele sau din material pretios cum ar fi aur, argint. Pe piata exista si ceasuri mai ieftine, cu bratara din plastic sau din silicon, ceasuri cu afisaj digital, ceasuri tip sport care nu necesita atat de multe detalii pretioase.

In ceea ce priveste ceasurile dama , acestea reprezinta un accesoriu care se asorteaza unei tinute elegante, rafinate, unei tinute de lux de la un eveniment deosebit. Ceasul de mana poate fi purtat zilnic la serviciu sau ca si accesoriu casual, poate fi purtat in concediu, ca si accesoriu de lux sau casual, in functie de pretul platit. Un ceas mai scump se va dovedi pe termen lung mult mai bun si mai admirat de catre cei din jur, in vreme ce un ceas foarte accesibil ca si pret isi va dovedi utilitatea in general o perioada mai scurta de timp din cauza materialelor din care este fabricat.

ceas-de-dama-wesse-wwl100803

Indiferent care ar fi bugetul pe care il au la dispozitie cumparatorii, pe piata exista si modele mai ieftine si mai costisitoare, insa unele au un pret “de mijloc”, accesibil pentru persoanele de toate categoriile sociale care vor sa faca un dar frumos sau sa isi daruiasca ei insisi ceva inainte de sarbatori sau de ziua de nastere pentru a se simti mai bine in tinuta aleasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *